Poziv za nove članove

Drage kolege, neformalna studentska grupa fakulteta političkih nauka ? Sposobne Politike ? poziva sve zainteresovane da se priključe.

Grupa se bavi javnim zagovaranjem za bolje uslove studiranja ugroženih kategorija u koje, pre svega, ubrajamo osobe s invaliditetom. Organizujemo akcije za jednake uslove, pravimo medijski sadržaj, pokrećemo inicijative i želimo da primerima dobre prakse omogućimo da se niko ne oseća isključenim.

U našim redovima voleli bismo da imamo i nekog pravnika ili pravnicu koju zanimaju socijalna prava, pre svega!

? Sarađujemo s pokretom Kreni-Promeni, počinjemo saradnju i s Inicijativom A11 i Zoomer–om. Pored podrške profesora, značilo bi nam da proširimo mrežu studenata raznovrsnih znanja i veština koji bi želeli da nam se pridruže u radu i druženju.

➡️ Svi koji studiraju i stanuju u Beogradu i okolini su dobrodošli. Nema ograničenja kad je reč o tome šta studirate i koja ste godina, važno je da ste raspoloženi za saradnju. ? ➡️ Naš e-mail je sposobnepolitike@gmail.com

➡️ Možete nas kontaktirati i na Instagramu :https://www.instagram.com/sposobnepolitike/

➡️ Posetite i naš blog za više informacija o tome ko smo i šta želimo, planiramo i radimo:https://sposobnepolitike.blogspot.com/

? Vaše Sposobne Politike

Arhive