ПРЕЗЕНТАЦИЈА ПРОГРАМА МЕЂУНАРОДНОГ МАСТЕРА ИЗ ОПОРЕЗИВАЊА

Позивају се сви заинтересовани кандидати да нам се придруже на презентацији програма Међународног мастера из опорезивања, која ће се одржати у уторак 5. септембра са почетком у 18:00 на Правном факултету Универзитета у Београду (семинар 217).

Међународни мастер из опорезивања заједнички организују Правни и Економски факултет Универзитета у Београду са циљем да се студентима пружи потпуни обухват тема које се постављају пред оне који намеравају да своју будућу каријеру граде у области пореза.  Настава на овом мастеру се изводи искључиво на енглеском језику, при чему су предавачи, поред наставника Правног и Економског факултета, угледни стручњаци из праксе, као и гостујући професори из иностранства.

На презентацији ће заинтересовани кандидати имати прилику да разговарају са проф. др Сашом Ранђеловићем са Економског факултета Универзитета у Београду, проф. др Светиславом Костићем са Правног факултета Универзитета у Београду, као и са нашим предавачима из праксе.

На овом линку можете наћи више података о самом мастеру, као и о конкурсу за упис нове генерације студената http://www.ekof.bg.ac.rs/studije/master/master-studije-na-stranom-jeziku/international-master-in-taxation/

АНАЛИ

CRIMEN

НОВИ АРХИВ

ACTA DIURNA

Број 74 Јул/ Децембар 2023

Архиве