Обележени слава и дан Правног факултета Универзитета у Београду

Правни факултет Универзитета у Београду је 27. септембра 2023. године у својим просторијама обележио факултетску славу – Крстовдан. Ове године, овај врло важан дан у календару наше институције, започет је минутом ћутања због трагично настрадалих суграђана на Косову и Метохији.

Декан нашег факултета професор др Зоран Мирковић је и ове године уручио дипломе свим студентима основних, али и мастер академских студија који су своје наставне програме завршили у претходној години.

Галерију са фотографијама можете видети овде.

Такође, овај датум је искоришћен и за свечано отварање Центра за темељна правна знања – нових просторија намењених истраживачком и научном раду како страних, али и домаћих научних радника и сарадника. Оснивање Центра везано је за актуелни Horizon пројекат ALF – Advancing Cooperation on the Foundations of Law.

Галерију са фотографијама можете видети овде.

Коначно, у централном холу Факултета, управа, колектив, пријатељи факултета, као и наши студенти присуствовали су служби сечења славског колача коју су обавили свештеници из цркве Светог Марка у Београду уз подршку ученика Богословије Светог Саве у Београду.

Овим путем желимо да се захвалимо свим пријатељима факултета, члановима колектива и студентима који су својим присуством улепшали обележавање славе Правног факултета Универзитета у Београду.

Галерију са фотографијама можете видети овде.

АНАЛИ

CRIMEN

НОВИ АРХИВ

ACTA DIURNA

Број 74 Јул/ Децембар 2023

Архиве