Obeleženi slava i dan Pravnog fakulteta Univerziteta u Beogradu

Pravni fakultet Univerziteta u Beogradu je 27. septembra 2023. godine u svojim prostorijama obeležio fakultetsku slavu – Krstovdan. Ove godine, ovaj vrlo važan dan u kalendaru naše institucije, započet je minutom ćutanja zbog tragično nastradalih sugrađana na Kosovu i Metohiji.

Dekan našeg fakulteta profesor dr Zoran Mirković je i ove godine uručio diplome svim studentima osnovnih, ali i master akademskih studija koji su svoje nastavne programe završili u prethodnoj godini.

Galeriju sa fotografijama možete videti ovde.

Takođe, ovaj datum je iskorišćen i za svečano otvaranje Centra za temeljna pravna znanja – novih prostorija namenjenih istraživačkom i naučnom radu kako stranih, ali i domaćih naučnih radnika i saradnika. Osnivanje Centra vezano je za aktuelni Horizon projekat ALF – Advancing Cooperation on the Foundations of Law.

Galeriju sa fotografijama možete videti ovde.

Konačno, u centralnom holu Fakulteta, uprava, kolektiv, prijatelji fakulteta, kao i naši studenti prisustvovali su službi sečenja slavskog kolača koju su obavili sveštenici iz crkve Svetog Marka u Beogradu uz podršku učenika Bogoslovije Svetog Save u Beogradu.

Ovim putem želimo da se zahvalimo svim prijateljima fakulteta, članovima kolektiva i studentima koji su svojim prisustvom ulepšali obeležavanje slave Pravnog fakulteta Univerziteta u Beogradu.

Galeriju sa fotografijama možete videti ovde.

Arhive