Позив за учешће на конференцији Правног факултета Универзитета у Приштини са привременим седиштем у Косовској Митровици

Правни факултет Универзитета у Приштини са привременим седиштем у Косовској Митровици,у сарадњи са Институтом за криминолошка и социолошка истраживања и Институтом за упоредно право из Београда, организује XIV узастопни Међународни научни скуп „ДИНАМИКА САВРЕМЕНОГ ПРАВНОГ ПОРЕТКА” који ће се одржати 24. и 25. маја 2024. године на Правном факултету Универзитета у Приштини.
Обавештавамо Вас да је рок за достављање интегралног текста рада на српском или енглеском језику продужен до 15. априла 2024. године. 

У прилогу се налази образац (word документ) у којем је потребно написати рад а који садржи и упутства ауторима за припремање чланка. Такође, у прилогу се налази и образац ауторске изјаве који је неопходно попунити и послати заједно са интегралним текстом рада на адресу: 2024@pr.ac.rs

Примљени радови подлежу двострукој рецензији. Радови који буду позитивно рецезирани могу бити објављени у једном од три планирана издања:

1. Тематском зборнику радова са Међународне научне конференције на енглеском језику (који ће бити достављен Матичном одбору за одређивање категоризације);
2. Тематском зборнику радова са Међународне научне конференције на српском језику;
3. Годишњем Зборнику радова Правног факултета Универзитета у Приштини са привременим седиштем у Косовској Митровици (М52).

* Обавештавамо ауторе који желе да објаве радове у годишњем Зборнику (M52) да су у обавези да доставе апстракте радова на српском и енглеском језику до 15. априла 2024. године у форми у којој се доставља и чланак (у прилогу). Апстракти ће потом бити штампани у Зборнику апстраката са међународног научног скупа.

Позив

Упутство ауторима

Пријава

Ауторска изјава

Чланак

АНАЛИ

CRIMEN

НОВИ АРХИВ

ACTA DIURNA

Број 74 Јул/ Децембар 2023

Архиве