Poziv za učešće na konferenciji Pravnog fakulteta Univerziteta u Prištini sa privremenim sedištem u Kosovskoj Mitrovici

Pravni fakultet Univerziteta u Prištini sa privremenim sedištem u Kosovskoj Mitrovici,u saradnji sa Institutom za kriminološka i sociološka istraživanja i Institutom za uporedno pravo iz Beograda, organizuje XIV uzastopni Međunarodni naučni skup „DINAMIKA SAVREMENOG PRAVNOG PORETKA” koji će se održati 24. i 25. maja 2024. godine na Pravnom fakultetu Univerziteta u Prištini.
Obaveštavamo Vas da je rok za dostavljanje integralnog teksta rada na srpskom ili engleskom jeziku produžen do 15. aprila 2024. godine. 

U prilogu se nalazi obrazac (word dokument) u kojem je potrebno napisati rad a koji sadrži i uputstva autorima za pripremanje članka. Takođe, u prilogu se nalazi i obrazac autorske izjave koji je neophodno popuniti i poslati zajedno sa integralnim tekstom rada na adresu: 2024@pr.ac.rs

Primljeni radovi podležu dvostrukoj recenziji. Radovi koji budu pozitivno recezirani mogu biti objavljeni u jednom od tri planirana izdanja:

1. Tematskom zborniku radova sa Međunarodne naučne konferencije na engleskom jeziku (koji će biti dostavljen Matičnom odboru za određivanje kategorizacije);
2. Tematskom zborniku radova sa Međunarodne naučne konferencije na srpskom jeziku;
3. Godišnjem Zborniku radova Pravnog fakulteta Univerziteta u Prištini sa privremenim sedištem u Kosovskoj Mitrovici (M52).

* Obaveštavamo autore koji žele da objave radove u godišnjem Zborniku (M52) da su u obavezi da dostave apstrakte radova na srpskom i engleskom jeziku do 15. aprila 2024. godine u formi u kojoj se dostavlja i članak (u prilogu). Apstrakti će potom biti štampani u Zborniku apstrakata sa međunarodnog naučnog skupa.

Poziv

Uputstvo autorima

Prijava

Autorska izjava

Članak

Arhive