Студенти Правног факултета на међународном такмичењу из права конкуренције

Студентски тим Правног факултета у Београду учествује на престижном међународном такмичењу из права конкуренције ЕУ – The Herbert Smith Freehills Competition Law Moot.

У конкуренцији са најеминентнијим светским универзитетима, на основу квалитета писаних поднесака, студентски тим Правног факултета у Београду се квалификовао за учешће у завршној фази такмичења која ће бити организована 14. и 15. јуна ове године у Лондону. Такмичење традиционално организује Правни факултет Кингс Колеџа- The Dickson Poon School of Law, Kings Colledge London.

Студентски тим Правног факултета чине студенти основних академских студија Нађа Маринковић, Марија Јањушевић и Андреј Здравковић, као и студент мастер академских студија Марија Вранић. Студентима су у припремама помагали ментори доцент др Никола Илић са Правног факултета Универзитета у Београду и Маја Добрић из Комисије за заштиту конкуренције Републике Србије.

Захваљујући великодушној помоћи и подршци адвокатских канцеларија Моравчевић Војновић & Partners in cooperation with Schoenherr и JPM & Partners, омогућен је одлазак нашег тима у Лондон и учешће на такмичењу.

АНАЛИ

CRIMEN

НОВИ АРХИВ

ACTA DIURNA

Број 74 Јул/ Децембар 2023

Архиве