WORK IN PROGRESS – „Radionica o klijentelizmu“ 7. jun 2024. 

Sa zadovoljstvom Vas pozivamo na međunarodnu radionicu pod nazivom „Klijentelizam, demokratija i vladavina prava” u organizaciji Instituta za pravne i društvene nauke Pravnog fakulteta Univerziteta u Beogradu i časopisa Anali, koja će se održati 7. juna 2024. godine na Pravnom fakultetu Univerziteta u Beogradu, u konferencijskoj sali.

Učesnici radionice su istaknuti istraživači iz Srbije, Crne Gore, Makedonije i Hrvatske koji će izlagati i komentarisati radove koji se pripremaju za objavljivanje u Analima Pravnog fakulteta, na engleskom jeziku.

Učesnici su Anja Gvozdanović sa Instituta za društvena istraživanja u Zagrebu, Jovan Bliznakovski sa Univerziteta Sveti Kiril i Metodij u Skoplju, Nemanja Stankov sa Fakulteta političkih nauka Univerziteta Crne Gore, Dušan Pavlović sa Fakulteta političkih nauka Univerziteta u Beogradu, Miloš Bešić sa Fakulteta političkih nauka Univerziteta u Beogradu, Danilo Vuković sa Pravnog fakulteta Univerziteta u Beogradu i Marija Stefanović iz udruženja Crta.

Radionica će se održati u work-in-progress formatu – autori predstaviti svoje radove, koji će, potom, biti razmatrani od strane komentatora i ostalih učesnika radionice.

Organizacioni odbor čine prof. dr Marija Karanikić Mirić, prof. dr Ivana Krstić, prof. dr Danilo Vuković i ass. Mila Đorđević.

Spisak učesnika i radova možete pogledati u prilogu.

Arhive