Festival održivog grada 2024 – Održivi razvoj kao put napretka Srbije

Poziv za studentske organizacije, klubove i univerzitete Festival održivog grada 2024 – Održivi razvoj kao put napretka za Srbiju 24.10 .2024 . u 11 časova, Naučno-tehnološki park, Niš Dragi studenti i predstavnici studentskih organizacija,

Poštovani profesori,

Dragi učenici,

Veliko nam je zadovoljstvo da vas pozovemo na Festival održivog grada 2024, koji će se održati 24. oktobra u 11 časova u Naučno-tehnološkom parku Niš.

Tema festivala „Održivi razvoj kao put napretka za Srbiju“ predstavlja jedinstvenu priliku za studente da se upoznaju sa najsavremenijim tendencijama u oblasti održivosti i da se aktivno uključe u oblikovanje rešenja koja će doprineti dugoročnoj društvenoj i ekološkoj transformaciji.

Program festivala obuhvata: Predavanja vrhunskih stručnjaka iz oblasti održivog razvoja i inovacija, Interaktivne panele i radionice koje adresiraju ključne izazove i identifikuju potencijalne pravce za napredak, Sajam inovacija koji omogućava povezivanje sa organizacijama posvećenim implementaciji održivih praksi. Svi registrovani studenti dobiće sertifikat o učešću, što predstavlja ne samo potvrdu njihove posvećenosti ovoj oblasti, već i vredan element u njihovom akademskom i profesionalnom portfoliju.

📍 Mesto održavanja: Naučno-tehnološki park Niš 🗓 ️ Datum i vreme: 24. oktobar 2024. u 11:00 časova

🎟 ️ Registracija je besplatna i obavezna. Registrujte se putem linka.

Pridružite nam se i budite deo pokreta koji vodi ka održivoj budućnosti!

Srdačno vas pozdravljamo,

Tim Festivala održivog grada 2024.

Arhive