PREZENTACIJA PROGRAMA MEĐUNARODNOG MASTERA IZ OPOREZIVANJA

Pozivaju se svi zainteresovani kandidati da nam se pridruže na prezentaciji programa Međunarodnog mastera iz oporezivanja, koja će se održati u utorak 5. septembra sa početkom u 18:00 na Pravnom fakultetu Univerziteta u Beogradu (seminar 217).

Međunarodni master iz oporezivanja zajednički organizuju Pravni i Ekonomski fakultet Univerziteta u Beogradu sa ciljem da se studentima pruži potpuni obuhvat tema koje se postavljaju pred one koji nameravaju da svoju buduću karijeru grade u oblasti poreza.  Nastava na ovom masteru se izvodi isključivo na engleskom jeziku, pri čemu su predavači, pored nastavnika Pravnog i Ekonomskog fakulteta, ugledni stručnjaci iz prakse, kao i gostujući profesori iz inostranstva.

Na prezentaciji će zainteresovani kandidati imati priliku da razgovaraju sa prof. dr Sašom Ranđelovićem sa Ekonomskog fakulteta Univerziteta u Beogradu, prof. dr Svetislavom Kostićem sa Pravnog fakulteta Univerziteta u Beogradu, kao i sa našim predavačima iz prakse.

Na ovom linku možete naći više podataka o samom masteru, kao i o konkursu za upis nove generacije studenata http://www.ekof.bg.ac.rs/studije/master/master-studije-na-stranom-jeziku/international-master-in-taxation/

Arhive