Скуп библиотекара правних библиотека нашег региона одржан у Београду

Скуп библиотекара правних библиотека нашег региона одржан је 25. октобра 2007. у Библиотеци Правног факултета Универзитета у Београду.

Након поздравне речи продекана за науку доц. др Миодрага Јовановића, управнице Библиотеке домаћина је упутила гостима речи добродиошлице, па је уследио разговори о наставку и проширењу размене публикација, о обједињеној набавци електронских правних база и о улози високошколских библиотека у реализацији наставе реформисане према Болоњској декларацији. Посебно су била драгоцена искуства оних факултета на којима је раније почела реформа наставнонаучног процеса.

Након ручка, уследила је заједничка посета Сајму књига, где су гостима на штанду Правног факултета Универзитета у Београду уручени и пригодни поклони. Неки од заинтересованих библиотекара су одабрали публикације из наших сувишака који се и чувају да би били поколоњене другим библиотекама.

Библиотекари наше библиотеке су посетили овогодишњи сајам књига, упознали се са новом издавачком продукцијом, посебно са нашом и страном литературом која се односи на област права и сродних наука.

АНАЛИ

CRIMEN

НОВИ АРХИВ

ACTA DIURNA

Број 74 Јул/ Децембар 2023

Архиве