Трибина ,,Борба против тероризма на Куби“

У Свечаној сали Правног факултета Универзитета у Београду, 25. октобра 2018. године, у организацији Студентског парламента Правног факултета и Центра за развој односа Београда и Хаване, одржана је трибина под називом ,,Борба против тероризма на Куби – случај Петорице“, у оквиру које је представљена књига ,,Шта почива са друге стране мора“ аутора Стивена Кимбера, која говори о овом случају.

У име Правног факултета скуп је отворила доц. др Јелена Лепетић, продекан за међународну сарадњу. Присутнима су се обратили Њ.Е. Данило Пантовић, амбасадор Републике Србије у Републици Куби, Њ.Е. Густаво Триста, амбасадор Републике Кубе у Републици Србији, Герардо Хернандез, народни посланик у Скупштини Републике Кубе, проректор Института за спољну политику у Хавани и носилац ордена Хероја Кубе, највишег одликовања Републике Кубе, као и Горан Петронијевић, адвокат, председник Комитета за одбрану ,,Петорице“ у Србији.

Догађају су, поред студената, присуствовали и Њ.Е. Дија Надер де Ел Андари, амбасадорка Боливарске Републике Венецуеле у Републици Србији, посланици Народне скупштине Републике Србије, чланови Градског већа града Београда, као и одборници Скупштине града Београда.

АНАЛИ

CRIMEN

НОВИ АРХИВ

ACTA DIURNA

Број 74 Јул/ Децембар 2023

Архиве