Изабрана добитница пете Табороши стипендије

Адвокатска канцеларија Gecić Law и породица Табороши установили су 2016. године Табороши стипендију у знак сећања на личност и дело професора Светислава Таборошија. Стипендија промовише и доприноси даљем развоју научно-истраживачког рада у области права и економије, у којој је професор Табороши оставио неизбрисив траг проучавајући улогу права у регулисању привредних токова. Табороши стипендија је прва ове врсте на Правном факултету Универзитета у Београду, покренута од стране бивших студената у знак захвалности свом ментору.

Табороши стипендија за 2021/2022. годину додељена је Милици Бундало, студенткињи 4. године пословно-правног смера Правног факултета Универзитета у Београду на основу оцена Комисије, коју су чинили адвокати специјализовани за област привредног права, чланови породице Табороши и професори Правног факултета Универзитета у Београду. Стипендија је додељена за изузетно квалитетан рад на тему ЕСГ – појам и правна регулатива Републике Србије примењива на пословање компанија – репрезентативни примери”.

Адвокатска канцеларија Gecić Law, добитница награде за најбољу адвокатску канцеларију југоисточне Европе престижног магазина The Lawyer, на овај начин пружа подршку студентима који представљају будућност српске науке и друштва. Gecić Law позива све студенте који испуњавају критеријуме конкурса и желе да се даље усавршавају у научно-истраживачком раду у области економског права и/или своју каријеру посвете раду у привредној адвокатури да учествују на неком од наредних конкурса за Табороши стипендију. 

Поред тога, ова канцеларија студентима завршне године који су заинтересовани да постану део овог победничког тима омогућава да се путем веб сајта geciclaw.com у било ком тренутку пријаве за отворене позиције.

АНАЛИ

CRIMEN

НОВИ АРХИВ

ACTA DIURNA

Број 74 Јул/ Децембар 2023

Архиве