Poziv za učešće na radionici: “Razvoj poslovanja“

Zadovoljstvo nam je da vas pozovemo da učestvujete na radionici koja će se baviti razvojem poslovanja (business development).

Radionica se održava u Beogradu, u hotelu Metropol Palas (Bulevar kralja Aleksandra 69), 16. septembra 2022, sa početkom od 10:00 časova

Radionica se organizuje u okviru projekta „EU Podrška Naučno -tehnološkom parku Beograd u pružanju usluga inovativnim kompanijama“, koji finansira Evropska unija.

Business development predstavlja  kreiranje dugoročne vrednosti za organizaciju u odnosu na klijente, tržišta i poslovne odnose. Veoma često se business development poistovećuje sa prodajom. Međutim, ovaj proces je dosta složeniji, i pored razvoja/unapređenja prodajne funkcije, business development u sebi sadrži i poslove u vezi sa razvojem poslovnih procesa, razvojem proizvoda/usluga, konstantnom razvoju inovacija, pronalaženju novih načina prodaje, prilagođavanju proizvoda i usluga.

Cilj radionice je da svim istraživačima-preduzetnicima pomogne u razumevanju koncepta razvoja poslovanja i njegovih ključnih elemenata.

Kroz dijalog sa učesnicima, radionica će, između ostalog, dati odgovore na sledeća pitanja:

  • Šta podrazumeva razvoj poslovanja?
  • Koji segmenti razvoja poslovanja imaju ključnu ulogu u razvoju preduzeća?
  • Na koji način razvoj i implementacija zadataka i procedura utiču na rast kompanije?
  • Kako postići poslovni dugoročni razvoj?

Radionica je namenjena onima koji nemaju dovoljno znanja o razvoju poslovanja, ali i onima koji o ovim oblastima žele da steknu dodatna znanja. Predavači će biti eksperti angažovani na projektu, g. Domagoj Oreb i gđa Davorka Moslavac Forjan.

Ukoliko ste zainteresovani da učestvujete na radionici, molimo vas da svoju prijavu pošaljete na ibilic@kpmg.comzaključno sa sredom, 14. septembrom 2022.

Registracioni formular

Arhive