Конференција о фемициду

Поштовани,

Женска парламентарна мрежа у сарадњи са Одбором за људска и мањинска права и равноправност полова Народне скупштине организује конференцију под називом Институционални одговор на фемицид у Републици Србији, која ће се одржати у среду, 28. децембра 2022. године  у Малој сали Дома Народне скупштине Републике Србије са почетком од 10 часова. Задовољство нам је да вас овим путем позовемо да присуствујете поменутом догађају, као и да узмете учешће у дискусији која је планирана након сваке сесије, а према нацрту агенде који достављамо у прилогу.

            На Конференцији ће бити присутни представници релевантних републичких и локалних установа, домаћих и међународних организација као и НВО окупљених око промовисања идеје нулте толеранције према фемициду. Уколико сте заинтересовани за учешће на Конференцији, молимо да нам што пре доставите имена ваших представника (до два), а најкасније до 26. децембра 2022. године на адресу zpm@parlament.rs.

            Након сваке сесије присутни ће имати прилику да узму учешће у дискусији, а због органиченог времена неопходно је да се заинтересовани унапред пријаве за реч. Напомињемо да све трошкове доласка на Конференцију сносе учесници.

С поштовањем,

Љубомир Цветановић Женска парламентарна мрежа
Моб: +381 64 6005 335
ljubomir.cvetanovic@parlament.rs

Агенда Конференција

АНАЛИ

CRIMEN

НОВИ АРХИВ

ACTA DIURNA

Број 74 Јул/ Децембар 2023

Архиве