Konferencija o femicidu

Poštovani,

Ženska parlamentarna mreža u saradnji sa Odborom za ljudska i manjinska prava i ravnopravnost polova Narodne skupštine organizuje konferenciju pod nazivom Institucionalni odgovor na femicid u Republici Srbiji, koja će se održati u sredu, 28. decembra 2022. godine  u Maloj sali Doma Narodne skupštine Republike Srbije sa početkom od 10 časova. Zadovoljstvo nam je da vas ovim putem pozovemo da prisustvujete pomenutom događaju, kao i da uzmete učešće u diskusiji koja je planirana nakon svake sesije, a prema nacrtu agende koji dostavljamo u prilogu.

            Na Konferenciji će biti prisutni predstavnici relevantnih republičkih i lokalnih ustanova, domaćih i međunarodnih organizacija kao i NVO okupljenih oko promovisanja ideje nulte tolerancije prema femicidu. Ukoliko ste zainteresovani za učešće na Konferenciji, molimo da nam što pre dostavite imena vaših predstavnika (do dva), a najkasnije do 26. decembra 2022. godine na adresu zpm@parlament.rs.

            Nakon svake sesije prisutni će imati priliku da uzmu učešće u diskusiji, a zbog organičenog vremena neophodno je da se zainteresovani unapred prijave za reč. Napominjemo da sve troškove dolaska na Konferenciju snose učesnici.

S poštovanjem,

Ljubomir Cvetanović Ženska parlamentarna mreža
Mob: +381 64 6005 335
ljubomir.cvetanovic@parlament.rs

Agenda Konferencija

Arhive