Poziv za učešće na „NISPAcee“ konferenciju, 25-27.05.2023, Beograd

Zadovoljstvo nam je da vas obavestimo da Nacionalna akademija za javnu upravu, u saradnji sa Mrežom instituta i škola za javnu upravu u Centralnoj i Istočnoj Evropi (Network of Institutes and Schools of Public Administration in Central and Eastern EuropeNISPAcee), organizuje

31. godišnju konferenciju NISPAcee na temu THE FUTURE OF PUBLIC ADMINISTRATION ENABLED THROUGH EMERGING TECHNOLOGIES, koja će se održati u Beogradu u periodu od 25-27. maja 2023. godine.

Konferencija će biti prilika da se razmotre pravci i mehanizmi modernizacije javne uprave, unapređenja efikasnosti i efektivnost pružanja usluga i postizanja visokih standarda kvaliteta uprave. Posebna pažnja tokom Konferencije biće posvećena temi digitalne transformacije javne uprave kao i pitanjima uloge javnog sektora u četvrtoj industrijskoj revoluciji i izazovima implementacije inovacija za javnu upravu budućnosti.

Ukoliko ste zainteresovani, poziv za onlajn prijavu radova (u skladu sa NISPAcee smernicama) je otvoren do 20. januara 2023. godine. Pozivamo vas i da proširite ove informacije fakultetima i institucijama sa kojima sarađujete.

Želimo vas srećnu i uspešnu 2023. godinu i srdačno vas pozdravljamo!

Arhive