Покренуте нове студије за иновацију знања из области права заштите података о личности

Наставно-научно веће Универзитета у Београду – Правног факултета донело је, на седници одржаној 20. маја 2024. године, одлуку о организовању Студија за иновацију знања из области права заштите података о личности.

Студије ће бити организоване у сарадњи са Повереником за информације од јавног значаја и заштиту података о личности. Наставу ће, поред професора Правног факултета, изводити и Повереник и представници стручне службе Повереника, као и угледни стручњаци из праксе.

Проф. др Зоран Мирковић, декан Правног факултета, и г. Милан Мариновић, Повереник за информације од јавног значаја и заштиту података о личности, закључили су 24. маја 2024. године Општи споразум о сарадњи, као и Споразум о организацији Студија за иновацију знања. Током састанка, обе стране су истакле досадашњу успешну сарадњу и уверење у успех новог студијског програма. Састанку су присуствовали и гђа Сања Унковић, заменица Повереника, и проф. др Душан Поповић, управник Студија.

Ускоро ћемо објавити више информација о програму студија. Упис ће се обавити током септембра. Настава ће започети у другој половини октобра 2024. године.

АНАЛИ

CRIMEN

НОВИ АРХИВ

ACTA DIURNA

Број 74 Јул/ Децембар 2023

Архиве