Правни факултет Универзитета у Београду у сарадњи са Удружењем осигуривача Србије најављује нови циклус студија за иновацију знања из осигурања

Полазећи од тога да у модерном друштву осигурање изузетно користан и цењен производ, са тенденцијом експанзије, појаве нових производа, коришћења дигиталних иновација, усвајања нових пословних политика, Правни факултет је препознао значај мултидисциплинарно осмишљених студија за професионално усавршавање генерација правника и осталих профила које се успешно баве осигурањем. Правни факултет уз подршку Удружења осигуравача Србије успешно је окончао први циклус студија за иновацију знања из осигурања изашавши у сусрет потребама тржишта осигурања. Мултидисциплинарним приступом осигурању, то јест организацијом студија на којима су ангажовани предавачи не само правног, већ и економског, маркетиншког и техничког профила остварен је циљ студија: описмењавање кадрова, што је conditio sine qua non развоја јаког тршишта осигурања које је у стању да се суочи са свим изазовима које доноси пословање у XXI веку.

Задовољство наших полазника прве генерације студија, не само стручношћу предавача и одабиром тема, већ и изузетним односом и уважавањем; одличан резултат на завршном тесту и умрежавање са колегама полазницима и предавачима по себи довољно говоре о успешности првог циклуса студија.

Са задовољством најављујемо упис друге генерације студија. Другој генерацији студија нудимо нешто измењен програм, повећани фонд часова, радионице, нове предаваче, али задржавамо стандарде и квалитет предавања и уопште уважавања и предавача и полазника студија. Заједнички циљ Правног факултета Универзитета у Београду и Удружења осигуравача Србије је промоција осигурања као делатности која по свим одликама припада будућности.

Шта полазници могу очекивати:

Нови производи осигурања:

Детаљна анализа и разматрање иновативних осигуравајућих производа који одговарају на савремене потребе тржишта.

Case study примери који ће вам омогућити да разумете како се нове политике и производи креирају и имплементирају у пракси.

Дискусија о персонализованим осигуравајућим решењима која пружају боље покриће и флексибилност за кориснике.

Технолошке иновације:

Преглед најновијих технолошких достигнућа која трансформишу индустрију осигурања, укључујући вештачку интелигенцију, блоцкцхаин технологију и аналитику великих података.

Разматрање како технологија може унапредити процесе као што су процена ризика, управљање полисама и решавање штета.

Предавања од стране водећих стручњака и пионира у области иновација.

Заштита корисника:

Преглед актуелних регулатива и најбољих пракси за заштиту права и интереса корисника у дигиталном добу.

Дискусија о етичким питањима и изазовима у примени нових технологија у осигурању.

Радионице и панел дискусије посвећене унапређењу корисничког искуства и изградњи поверења између осигуравача и корисника.

Зашто се пријавити?

Експертиза : Учите од реномираних стручњака из индустрије, универзитета, тела надзора, независних агенција.

Актуелност : Стекните знања о најновијим трендовима и иновацијама које обликују будућност осигурања.

Умрежавање : Повежите се са професионалцима и колегама који деле вашу страст за иновацијама и осигурањем.

Практично и функционално знање: Кроз практичне примере и студије случаја, добићете увид у реалне изазове и решења у индустрији осигурања.

Трајање студија:

Настава обухвата 70 часова предавања, укључујући и две радионице, а почетак је планиран за средину октобра. Након одслушане наставе, полазници би требало да положе завршни испит како би стекли уверење из области иновираних знања из осигурања.

Школарина

Школарина за студије износи 84.000 динара и плаћа се у целости пре почетка наставе. Школарином су обухваћени часови наставе, пропратни материјали и полагање завршног испита, уз могућност једног поновног полагања.

Пријава

Пријава на студије почиње 2. септембра 2024. године и траје до 11. октобра 2024. године.

Пријаве се врше електронским путем, попуњавањем и достављањем уписнице на следећу адресу: dusko.colovic@ius.bg.ac.rs

Уписницу на студије можете преузети овде: ОВДЕ

Управница студија

Управница студија је проф. др Наташа Петровић Томић.

Додатне информације

Додатне информације о студијама могу се добити преко мејла: dusko.colovic@ius.bg.ac.rs или позивом на телефон 011/3027-725, односно 062/118-18-18.

АНАЛИ

CRIMEN

НОВИ АРХИВ

ACTA DIURNA

Број 75 Јануар/ Јун 2024

Архиве