Позив студентима за догађај „Моћ ангажовања: Академски успех младих и задовољство животом“

Поштовани/Поштована,  

Са великим задовољством Вас позивамо да узмете учешће на догађају под називом „Моћ ангажовања: Академски успех младих и задовољство животом“, који ће се одржати 9. септембра 2024. године на Факултету организационих наука, Универзитета у Београду, са почетком у 9 часова

 Догађај ће бити организован у оквиру пројекта „Ангажовање у академским постигнућима и ваннаставним активностима као предиктори задовољства животом средњошколаца и студената“ (акроним SHINE), који реализују Факултет организационих наука, Правни факултет Универзитета у Београду и Институт економских наука из Београда.

Пројекат SHINE финансира Фонд за науку Републике Србије кроз трогодишњи Програм Идеје. На догађају ће бити представљени кључни резултати пројекта, организоване панел дискусије, те учешће младих, представника привреде, јавног сектора и академије.  

Биће нам част и задовољство да будете део овог догађаја и допринесете дискусији својим присуством и учешћем. Молимо Вас да попуните пријаву у наставку И одаберете радионице у којима желите да учествујете.

Линк за пријаву:

https://docs.google.com/forms/d/1Q1yogHWDOVE2FmS9-OQJUdtbPdfDQxLAfAVQSfK4hVY/edit#responses

Агенда

АНАЛИ

CRIMEN

НОВИ АРХИВ

ACTA DIURNA

Број 75 Јануар/ Јун 2024

Архиве