Poziv studentima za događaj „Moć angažovanja: Akademski uspeh mladih i zadovoljstvo životom“

Poštovani/Poštovana,  

Sa velikim zadovoljstvom Vas pozivamo da uzmete učešće na događaju pod nazivom „Moć angažovanja: Akademski uspeh mladih i zadovoljstvo životom“, koji će se održati 9. septembra 2024. godine na Fakultetu organizacionih nauka, Univerziteta u Beogradu, sa početkom u 9 časova

 Događaj će biti organizovan u okviru projekta „Angažovanje u akademskim postignućima i vannastavnim aktivnostima kao prediktori zadovoljstva životom srednjoškolaca i studenata“ (akronim SHINE), koji realizuju Fakultet organizacionih nauka, Pravni fakultet Univerziteta u Beogradu i Institut ekonomskih nauka iz Beograda.

Projekat SHINE finansira Fond za nauku Republike Srbije kroz trogodišnji Program Ideje. Na događaju će biti predstavljeni ključni rezultati projekta, organizovane panel diskusije, te učešće mladih, predstavnika privrede, javnog sektora i akademije.  

Biće nam čast i zadovoljstvo da budete deo ovog događaja i doprinesete diskusiji svojim prisustvom i učešćem. Molimo Vas da popunite prijavu u nastavku I odaberete radionice u kojima želite da učestvujete.

Link za prijavu:

https://docs.google.com/forms/d/1Q1yogHWDOVE2FmS9-OQJUdtbPdfDQxLAfAVQSfK4hVY/edit#responses

Agenda

Arhive