Позив на радионицу Biotech Future Forum 2024: Обуке за младе лидере- вештине за будућност

Драге колегинице и колеге, обраћам Вам се у име помоћника министра за високо образовање, проф. др Јанка Самарџић, у вези са одржавањем обуке за младе лидере, из области АИ и биотехнологије. Велико нам је задовољство да вас позовемо на Обуке за младе лидере, које се одржавају у оквиру другог дана Biotech Future Foruma 25 . октобра 2024, од 11 часова. Ова међународна конференција, коју трећу годину заредом организује Влада Републике Србије у сарадњи са Светским економским форумом и УНДП-ом, одржава се 24 и 25. октобра у Београду и окупиће реномиране домаће и светске стручњаке, истраживаче и лидере из области попут геномике, биоинформатике, медицинске биотехнологије и вештачке интелигенције.

Ове обуке пружиће јединствену прилику за истраживање потенцијала биотехнологије и улоге младих лидера у обликовању будућности њеног развоја. Имаћете прилику да разговарате са сјајним говорницима, као што су Смита Пилаи из Регенерон-а, једне од највећих фармацеутских компанија у свету, и Макс Таланов са Института за вештачку интелигенцију у Србији. Кроз дискусију, учесници ће сазнати како нове технологије могу да искористе у свом академском, али и каријерном напретку у различитим индустријама.

Радни језик радионице је енглески, а агенда са листом говорника налази се у прилогу. Уколико сте заинтересовани да присуствујете овом догађају, молимо вас да се региструјете путем линка.

Број места је ограничен, стога молимо да се региструјете искључиво уколико сте у могућности да присуствујете догађају. За учеснике је обезбеђен ручак и поклон пакет. Уколико имате додатна питања, обратите се на мејл leontina.gacic@c4ir.rsnemanja.bogavac@c4ir.rs .

Агенда

АНАЛИ

CRIMEN

НОВИ АРХИВ

ACTA DIURNA

Број 75 Јануар/ Јун 2024

Архиве