Poziv na radionicu Biotech Future Forum 2024: Obuke za mlade lidere- veštine za budućnost

Drage koleginice i kolege, obraćam Vam se u ime pomoćnika ministra za visoko obrazovanje, prof. dr Janka Samardžić, u vezi sa održavanjem obuke za mlade lidere, iz oblasti AI i biotehnologije. Veliko nam je zadovoljstvo da vas pozovemo na Obuke za mlade lidere, koje se održavaju u okviru drugog dana Biotech Future Foruma 25 . oktobra 2024, od 11 časova. Ova međunarodna konferencija, koju treću godinu zaredom organizuje Vlada Republike Srbije u saradnji sa Svetskim ekonomskim forumom i UNDP-om, održava se 24 i 25. oktobra u Beogradu i okupiće renomirane domaće i svetske stručnjake, istraživače i lidere iz oblasti poput genomike, bioinformatike, medicinske biotehnologije i veštačke inteligencije.

Ove obuke pružiće jedinstvenu priliku za istraživanje potencijala biotehnologije i uloge mladih lidera u oblikovanju budućnosti njenog razvoja. Imaćete priliku da razgovarate sa sjajnim govornicima, kao što su Smita Pilai iz Regeneron-a, jedne od najvećih farmaceutskih kompanija u svetu, i Maks Talanov sa Instituta za veštačku inteligenciju u Srbiji. Kroz diskusiju, učesnici će saznati kako nove tehnologije mogu da iskoriste u svom akademskom, ali i karijernom napretku u različitim industrijama.

Radni jezik radionice je engleski, a agenda sa listom govornika nalazi se u prilogu. Ukoliko ste zainteresovani da prisustvujete ovom događaju, molimo vas da se registrujete putem linka.

Broj mesta je ograničen, stoga molimo da se registrujete isključivo ukoliko ste u mogućnosti da prisustvujete događaju. Za učesnike je obezbeđen ručak i poklon paket. Ukoliko imate dodatna pitanja, obratite se na mejl leontina.gacic@c4ir.rsnemanja.bogavac@c4ir.rs .

Agenda

Arhive