Позив за учешће у квизу знања „Мозаик“

У циљу промоције знања као основне вредности сваког друштва, као и жеље да подржимо и афирмишемо најбоље представнике наше земље у овој категорији, позивамо заинтересоване кандидате да се пријаве за учешће у шестој сезони породичног квиза „Мозаик“, који се емитује сваког радног дана на Курир телевизији, бренду водеће медијске куће у земљи и региону „Adria Media Groupa“.

Квиз „Мозаик“ је породични квиз који тестира знање, спретност и брзину, са циљем освајања победе, награда и пласмана у следећу емисију. Такмичари с највише победа у предтакмичењу пласирају се у финални део. Сви такмичари добијају награде које су предвиђене за степен такмичења до којег је такмичар дошао учествујући у квизу и поштујући ова правила. Такмичари који не успеју да се пласирају у даљи круг добијају утешне награде. Сваки учесник који победи у две или више емисија осваја ваучер у вредности од 6,000 динара који може искористити у „Техноманији“. Главна награда је 300,000.00 динара и путовање у иностранство. Награда за другопласираног такмичара је 100,000.00 динара и путовање у иностранство, док је награда за треће место путовање у иностранство. 

Курир телевизија је досад успешно реализовала пет сезона квиза знања „Мозаик“ у којима се такмичило 1.000 учесника. Водитељка квиза је познато телевизијско лице Данијела Пантић. Тим сценариста који припрема питања за учеснике чине проф. Данило Пашкван, дипл. редитељ, Владимир Стевановић, дипл. филозоф, Лазар Митровић, мастер агрономије, Раде Грујић, дипл. правник, и Филип Митровић, апсолвент историје. Овај тим посебно води рачуна да питања одговарају општем знању како би се дала прилика разним старосним групама да стигну до циља – односно до победе. 

Надметање такмичара је подељено на циклусе у трајању од 15 недеља, или 75 емисија, од чега 48 емисија чине предтакмичење, 12 емисија је четвртфинално, осам је полуфинално и седам финално. У свакој емисији учествују два такмичара која решавају задатке у седам појединачних игара. Током емисије сабирају се резултати сваког играча у свакој појединачној игри у тој емисији и на крају побеђује такмичар који освоји више поена у седам одиграних игара. Детаљније информације о квизу можете пронаћи на линку

https://www.kurir.rs/tv/emisije/kviz-mozaik.

Снимање нове сезоне квиза знања „Мозаик“ планирано је у периоду од 1. августа до 15. октобра 2023. године. За учешће у новом циклусу заинтересовани кандидати пријаву могу попунити на следећем линку https://www.kurir.rs/mozaik  или је послати на мејл mozaik@adriamedia.rs.

АНАЛИ

CRIMEN

НОВИ АРХИВ

ACTA DIURNA

Број 74 Јул/ Децембар 2023

Архиве