Studenti Pravnog fakulteta na međunarodnom takmičenju iz prava konkurencije

Studentski tim Pravnog fakulteta u Beogradu učestvuje na prestižnom međunarodnom takmičenju iz prava konkurencije EU – The Herbert Smith Freehills Competition Law Moot.

U konkurenciji sa najeminentnijim svetskim univerzitetima, na osnovu kvaliteta pisanih podnesaka, studentski tim Pravnog fakulteta u Beogradu se kvalifikovao za učešće u završnoj fazi takmičenja koja će biti organizovana 14. i 15. juna ove godine u Londonu. Takmičenje tradicionalno organizuje Pravni fakultet Kings Koledža- The Dickson Poon School of Law, Kings Colledge London.

Studentski tim Pravnog fakulteta čine studenti osnovnih akademskih studija Nađa Marinković, Marija Janjušević i Andrej Zdravković, kao i student master akademskih studija Marija Vranić. Studentima su u pripremama pomagali mentori docent dr Nikola Ilić sa Pravnog fakulteta Univerziteta u Beogradu i Maja Dobrić iz Komisije za zaštitu konkurencije Republike Srbije.

Zahvaljujući velikodušnoj pomoći i podršci advokatskih kancelarija Moravčević Vojnović & Partners in cooperation with Schoenherr i JPM & Partners, omogućen je odlazak našeg tima u London i učešće na takmičenju.

Arhive